21.9.2011

Kuudes oppitunti suoritettu!

Melkein tunti tässä taas hurahti ja tämä alkuperäinen kirjoitustyylini on kyllä huomattavasti tuottoisampi. Tosin nyt tämäkin hidastuu, kun yritän yhdistää tähän kymppisormitekniikkaa mukaan.
Olisipa mukava saada hieman opettajan palautetta opiskelutyylistäni ja edistymisestäni. Muutoinkin olisi hauska tietää, miltä nämä oppitunnit näyttävät tietokoneyhteyden toisesta päästä.
Joka tapauksessa mielessäni siintää yhä nopea, nopea kirjoitustyyli, jonka aikana ei koskaan enää tarvitse vilkaistakaan näppäimistöä. Olen jo nyt suunnattoman iloinen uudesta taidostani. Olen kuullut, että kiitollisuus auttaa oppimaan ja edistymään nopeammin. KIITOS siis sinne oppitunnin pitäjälle ja kaikille teille, jotka alatte myös kertoa edistyksestänne. Meitähän on varmasti valtaisa joukko!
Aikaa tähän projektiini nettisivuston mukaan on kulunut 4 tuntia 30minuuttia 18 sekuntia. Omasta mielestäni tähän on täytynyt kulua yhteensä jo ainakin kokonainen työpäivä.
Ei se mitään, luvassa on monta päivää ajansäästöä, kun olen tavoitteessani. Huomiseen!

1 kommentti:

 1. Hei Amanda,

  Opettajalta terveisiä; olet opiskellut sinnikkäästi yhteensä lähes 4 tuntia tasan 1 viikon aikana! Tämä on erittäin ahkera tahti, tällä tahdilla olet käynyt verkkokurssimme läpi noin viikon päästä!

  Suosittelen, että pidät tulevan viikonlopun kurssistamme vapaata hyvillä mielin!

  Sait mukavasti pisteitä SanaTris-pelissä ja olet ahertanut erityisesti 4-5 oppitunneissa;
  Selvisit kunnialla läpi myös vaikeimmasta 5. oppitunnista, jossa opeteltiin ISOT KIRJAIMET.

  Palkitsen sinut tällä kertaa uudella pelillä; voit pelata hauskaa KeyBricks-peliä jo nyt oppimillasi merkeillä rauhalliseen tahtiin, painamalla tästä linkistä:
  http://www.typingtest.com/games/keybricks.jsp?keys=asdfjkleitnruväö

  Lähtönopeutesi oli 24 WPM. Nyt muutaman viikon ajan kun käyt peruskurssia läpi, kirjoitusnopeutesi on tästä vain puolet,
  mikä on ihan normaalia, olethan kuitenkin käyttänyt vanhaa näppäilytekniikkaasi jo vuosia!

  Heti kun olet päässyt viimeiseen oppituntiin asti, suosittelen että alat kirjoittamaan uudella tekniikalla kaikki kirjeenvaihdot.
  Tällöin taitosi harjaantuu vähitellen ja saavutat melko pian lähtönopeutesi uudelleen.. ja noin kuukaudessa pääset aivan uudelle tasolle!

  VastaaPoista