20.9.2011

Tiistai 20.9.2011

5.1 harjoitus piti heti alkajaisiksi tehdä 2 kertaa, kun kesken kaiken taistelin vahingossa päälle menneen Caps Lockin kanssa. Herää kysymys, onko tämä ollenkaan tavoittelemisen arvoinen taito, vauhtini enää 8 sanaa/min, kun se alkutestissä oli 24 san/min.
Harjoitus 5.4 kertoo, että 10 merkkiä on punaisella, siis ongelmallisia, vauhtini 11 sanaa/min.
AaSsDdEeFfRrTtAaSsDdEeFfRrTt Mikähän logiikka tässä on ja onko rivi oikein? Tässa oikean käden vastaava: NnJjUjKkIi:.LlÖöNnJjUuKkIi:.LlÖö. Hauskaa, mutta hidasta eikö totta? Tunti on hurahtanut oppitunnin ääressä. Tytär on keskeyttänyt kahdesti, mutta nyt kohdasta 5.5 alkaen olen yksin ja jatkan siitä taukojumpan jälkeen.
Kuplapelin tulokset ennen taukoa 244 ja 180, tauon (korvanlehtien hieronta ym) jälkeen 275.
5.6:ssa sekosin jotenkin ja nyt aloitan alusta. ”A,D,E,T vaikeat merkit! ” seuraavaksi ja vauhti sekä tarkkuus sen kuin alenevat. Katsotaan, mitä sanoo välikoe. Voimistelen taas hieman ennen sitä.
Vain 1 punainen kirjain, nettovauhti 11 san/ min.
Kokeilenpa välikoetta uudestaan ja sitten lopetan tältä päivältä. Tulos parani sanan/ min ja tarkkuus 2 %.:a ollen nyt 80%. Myös piste muuttui punaiseksi. Kiitos!

Toivottavasti tänne ilmestyy joku toinenkin kertomaan edistyksestään! Se saattaa olla huomattavasti huimempaa ja KANNUSTAVAMPAA. Tämä opettaa joka tapauksessa kärsivällisyyttä ja läsnäoloa.

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Isojen kirjainten opiskelu on kieltämättä työlästä! Onnea ja menestystä, kun pääset niistä ohitse, lopussa kiitos seisoo!

    VastaaPoista