10.5.2016

Tänä syksynä NäppisTaituri valloittaa tabletit!Asiakkaamme tietävätkin jo, että NäppisTaituri toimii PC-maailmassa oikein mukavasti Flash pluginin suosiollisella avustuksella. Mutta eikö olisi mahtavaa - ja ennen kaikkea kätevää - opiskella kursseja ilman minkäänlaisia lisäkilkkeitä niin PC:llä, läppärillä kuin - tabletilla?

Uusi kouluvuosi korkataan syksyllä 2016 käyntiin uudella HTML5-kurssipäivityksellä. Mikä HTML5? Kuulostaa todella tekniseltä, mutta mitä se tarkoittaa Teille, hyvät asiakkaat?

Käytä NäppisTaituria ilman Flashia
NäppisTaiturin HTML5-päivitys tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että Flashia ei enää tarvita, ja kurssit toimivat sulavasti PC:llä, läppärillä ja Chromebookilla. Päivitys on ilmainen kaikille asiakkaille eikä sen käyttöönottoon tarvita minkäänlaisia toimenpiteitä teidän puoleltanne. 

Päivitetyt kurssit tulevat käyttöön pikkuhiljaa eri selaimille, alkaen Chromesta. Flash-kurssit toimivat päivitettyjen kurssien rinnalla ja ohjelmamme tunnistaa onko käytössä vanhempi selain tai käyttöjärjestelmä, ja tarjoaa automaattisesti joka Flash- tai HTML5-kurssia tilanteen mukaan.

Opiskele tabletilla ja ulkoisella näppäimistöllä
Päivityksen jälkeen iPad- ja tablettikäyttäjät pääsevät nauttimaan NäppisTaituri-kursseista siinä missä perinteisen tietokoneen käyttäjät. Kurssit eivät tässä vaiheessa tue kosketusnäyttöä, kursseja käyttääkseen oppilaalla tulee olla ulkoinen näppäimistö käytössään. Ohjelma toimii tabletin selaimen kautta, eli ei muuta kuin näppäilemään NäppisTaituri-tilin linkki selaimen osoiteriville ja opiskelemaan!

Osallistu pilottiin ja kokeile uutta kosketusnäytöille tehtyä sisältöä
Mahtavia uutisia kaikille, jotka odottavat kosketusnäytöille tehtyjä kursseja! Koska nykyisten kurssien logiikka ei toimi kosketusnäytöillä, tuotekehitystiimimme on lyönyt viisaat päänsä yhteen ja ideoinut paljon uusia harjoituksia ja pelejä juurikin kosketusnäytöille.

Uusi materiaali on tarkoitettu 6-8-vuotiaille, jotka aloittelevat näppäimistöön tutustumista. Tule mukaan kokeilemaan uutta materiaalia! Julkaisemme betaversioita uusista harjoituksista NäppisTaituri Labrassa sitä mukaa kuin niitä syntyy ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. NäppisTaituri Labra on avoinna kaikille asiakkaillemme ja koulu/kuntakokeilijoille.

Saatat huomata päivitetyissä HTML5-kursseissa pieniä eroja nykyisiin Flash-kursseihin verrattuna, mutta pyrimme pitämään muutokset hyvin pieninä ja toiminnallisuudet samoina kuin tähänkin saakka. Tiedotamme päivityksen tarkemmasta aikataulusta, kun kurssit ovat valmistumassa. 

Aurinkoiset kevään toivotukset NäppisTaituri-tiimiltä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti