29.9.2016

HTML5-kurssit ovat melkein täällä!

Monet teistä odottavat jo malttamattomasti uusia HTML5-kursseja ja haluamme heti alkuun pahoitella julkaisun viivästymistä. Emme ole missään vaiheessa unohtaneet kursseja tai jättäneet niitä odottamaan muiden projektien valmistumista, niiden kehitys on yksinkertaisesti vienyt hieman arvioitua pidempään. Tässä viimeisin julkaisutieto uusiin kursseihin liittyen:

Tietokoneiden käyttäjät:
Uusien kurssien sisältö on lähes valmis ja ne toimivat pienen jatkohiomisen jälkeen kuin rasvattu. Testailemme vielä eri selaimilla, mutta tarkoitus on julkaista Beta-kurssit viimeistään marraskuussa.

Otamme samalla käyttöön uuden palvelimen, joka palvelee paremmin kasvavia käyttäjämääriä, ja pyörittää HTML5:ä nopeammin.

Tablettikäyttäjät:
Kurssit toimivat jo pääsääntöisesti myös tableteilla, mutta grafiikan käsittelyssä ja harjoituksien yleisessä nopeudessa on vielä optimoitavaa, jotta käyttökokemus on miellyttävä. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen elämyksen oppilaille, ja pyrimme julkaisemaan Beta-kurssit loka-marraskuun vaihteessa. Beta ei tule vielä tuolloin tallentamaan tuloksia, mutta sillä pääsee jo opiskelemaan. Kurssit siirretään vuoden loppuun mennessä NäppisTaiturin sisälle.

NäppisTaiturin Labra on rakenteilla
Meillä on jännittäviä uutisia kaikille, jotka odottavat myös uusia materiaaleja! Julkaisemme kolme 6-7-vuotiaille soveltuvaa uutta peliä, joiden avulla lapset voivat tutustua näppäimistöön ilman, että heidän tarvitsee vielä osata lukea tai kirjoittaa. Pelejä pääsee testaamaan Labrassa marraskuussa!

Tässä hiukan esimakua tulevista peleistä:Ilmassa on nyt paljon jännitystä! Odotamme yhtä innolla kuin tekin, että uudet materiaalit ovat kaikille saatavilla - pyydämme kuitenkin vielä hiukan kärsivällisyyttä!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti