14.12.2016

NäppisTaituri loikkasi tablettiin!Odotus on nyt ohi ja kurssimme ovat nyt saatavilla myös tableteille! Kaikki harjoitukset, joita olet tehnyt tietokoneella, on nyt tuotu viimeistä yksityiskohtaa myöten tableteille. Myös ohjelman opiskelupuoli on saanut uudistetun ulkonäön, ja on nyt helppokäyttöisempi kosketusnäytöllä.

NäppisTaiturin käyttö tableteilla on erittäin yksinkertaista. Avaa vain selain, suuntaa kohti NäppisTaiturin kirjautumissivua ja aloita opiskelu - sinun ei tarvitse asentaa erillistä appia. Huomioithan kuitenkin, että kurssit vaativat ulkoisen näppäimistön.

Joten jos luokassasi on tabletteja, käykääpä kokeilemassa päivitettyjä kurssejamme!

PS. Tämä tarkoittaa myös, että Flash plug-inia ei vaadita enää tietokoneillakaan harjoitellessa.

Uutta: Iloinen seikkailu näppiksen saloihin

Kehitämme uudenlaisia oppimispelejä, jotka tutustuttavat lapsen näppäimistöön hauskalla tavalla. Pelit on kehitetty toimimaan etenkin kosketusnäytöillä ja auttavat jopa ekaluokkalaisia käyttämään näppäimistöä ilman, että täytyy vielä osata kirjoittaa. Oppilaat pääsevät helposti kokeilemaan pelejä kirjautumalla NäppisTaituriin ja klikkaamalla "Lab" ikonia sivun vasemmassa reunassa.

Lue lisää NäppisTaiturin Seikkailusta blogiartikkelistamme.

Uusi päivitys on jälleen yksi merkittävä virstanpylväs NäppisTaiturin historiassa. Nyt kun olemme valloittaneet myös tabletin, vain taivas on rajana! Toivotamme teille kaikille mukavia opiskeluhetkiä NäppisTaiturin parissa sekä oikein hyvää joulua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti